Kinamedia nyhetsbrev på Substack

Efter tre år på plattformen Revue finns Sveriges största nyhetsbrev om Kina sedan december 2022 på Substack.

Varje måndag skickas en gedigen sammanfattning av nyheter och analyser kring världens största land direkt till alla läsares inkorg; se här ett exempel i form av Kinamedia nyhetsbrev #197 som ligger öppet för alla att läsa.

Bland prenumeranterna märks parlamentariker i såväl Stockholm som Bryssel, analytiker och forskare, redaktörer vid några av Sveriges största medier, företagsledare och konsulter, anställda i Försvarsmakten samt läsare som helt enkelt har ett specialintresse av Asien eller geopolitik.

Bli prenumerant du också!

Fullvärdiga prenumeranter får givetvis full tillgång till alla uppdateringar, medan icke-betalande läsare kan del av ungefär var fjärde upplaga i sin helhet.

Kinamedia nyhetsbrev är ett komplement till Kinamedia, Sveriges största nyhetssida om Kina som sedan 2010 publicerat tusentals artiklar. Då nyhetssidan nu bara uppdateras ett par gånger i veckan, så är nyhetsbrevet en garanti för att säkerställa att du inte missar någon av de absolut viktigaste händelserna varje vecka.

En prenumeration på Kinamedia nyhetsbrev innebär även välbehövlig hjälp för att projektet ska kunna växa ytterligare. Kinamedia nyhetssida har flera återkommande externa skribenter som får betalt för sina texter, och nyhetsbrevet planerar under 2024 att expandera med bland annat en podcast.

Följ med på denna resa och stöd fristående journalistik om Kina i en tid då landets utveckling är mer viktigt för omvärlden än någonsin - och detta för mindre än 30 kronor i månaden!

Tack på förhand,

// Jojje Olsson, redaktör för Kinamedia

Subscribe to Kinamedia nyhetsbrev

Sveriges största nyhetsbrev om Kina.

People

Sveriges största nyhetsbrev om Kina.